Aktuellt

Här är tänkta flygträffar för den som har tid, kolla på https://sites.google.com/site/lundaflygfalt/home så inte Zon B har blivit bokad.

Va: 19                11 maj               Årets första Meeting

Va: 22                1 Juni

Va: 24                15 Juni

Va: 28                13 Juli

Va: 32                10 Aug

Va: 35                31 Aug

Va: 37                14 Sep                Korvsvängen

Va: 40                5 Okt

Hej

Under 2019 ska vi försöka att ha lite flera aktiviteter i klubben, förslagsvis så provar vi med var tredje helg. Måste planera så att det inte krockar med andra aktiviteter. Hur vi når ut till alla blir förslagsvis Hemsidan, Facebook och E-post


Nytt År nya tag.
Nu har vi kommit in i februari månad så nu får vi börja tänka på Modellflygsäsongen vi kör väl igång som vanligt den 12maj 2018 är fältet bokat, under kommande år så ska vi uppdatera hemsida med våra träffar.

Väl mött under kommande flygsäsong.

————————————————————————————————————-

Vi har nu fastslagit datum för vårens meeting som blir den 13/5 med reservdag 14/5 eftersom det är lite längre in i maj och förhoppningsvis lite bättre väder.

Mfh,Stefan

 


Nu är hösten antågande så det börjar bli dags för Korvsvängen som Magnus införde, datumet blir den 24 september med reservdag den 25 sep. Denna sommar har varit kanon med mycket sol och värme, så det har inte blivit så mycket aktivitet i klubben, men det skall bli lite ändring på detta till nästa säsong.

————————————————————————————————————

Vårt årliga flygmeeting på våren som vi brukar ha, det kommer att gå av stapeln lördagen den 28 maj med reservdag söndagen den 29 maj. Klubben håller liv i grillen och även senap och ketchup samt något att dricka, sedan får man ta med sig själv det man vill grilla. Jag vill ha anmälan om deltagande senast 25/5 för att veta hur mycket dricka och kol som ska införskaffas. Mvh, Stefan

————————————————————————————————————-

Här kommer vi att lägga upp våra aktiviteter vid fältet och när vi har planerade flygningar.